Geen lessen dinsdag 23 januari

Door het overlijden en de crematie van Theo van Dealen (de vader en schoonvader van Mieke en Walter) zijn er op dinsdag 23 januari 2018 geen manege en pensionlessen.

Voor de pensionklanten is er gelegenheid om vrij te rijden.

Dank je voor jullie begrip, Mieke en Walter

Driedaags springconcours met allure, op gras!

Pinksterconcours 3-4-5 juni 2017

Kaatsheuvel -  Tijdens het Pinksterweekend wordt door paardensportvereniging Het Paard van Troje traditiegetrouw het Pinksterconcours bij Manege Pullens in Kaatsheuvel georganiseerd.

Dit jaar is het de organisatie wederom gelukt alle drie de dagen te kwalificeren als selectiewedstrijd voor de Brabantse Kampioenschappen later dit jaar.

Dit traditioneel concours, dat net als de grote nationale en internationale concoursen verreden wordt op gras, staat garant voor paardenspringsport van het hoogste niveau, waarbij ook diverse topruiters hun opwachting zullen maken! Op zaterdag worden de klasse BB, B en L verreden, op zondag volgen de M, Z en ZZ rubrieken. Daarnaast wordt er op zondag in een speciale L-rubriek door vele ruiters fel gestreden om de prestigieuze Ton van de Ven Bokaal. Deze dag wordt afgesloten met het traditionele ruiterbal/feestavond met DJ. Op maandag volgen de ponyrubrieken, met als spectaculaire afsluiting Pony-Knockout race, waarin de snelste ponyruiter een grote prijs kan winnen!

IMG 6175

Toeschouwers zijn op alle dagen van harte welkom op de terreinen van Manege Pullens om vanaf het terras onder het genot van een hapje en drankje volop te komen genieten van deze prachtige paardensport. Voor de kinderen is er een stormbaan met springkussen en de toegang is gratis!

AGANIX DU SEIGNEUR X SILVERSTONE X QUAT'SOUS S.F.

Hengstveulen geboren

Afgelopen nacht is er bij Stal Pullens een Hengst veulen geboren. vader: Aganix du Seigneur Z en moeder: Winning Star.

Vader is Zangersheide hengst. Moeder is uit de merrie stam waaruit Presley Boy en flying Electra zijn gefokt. Twee goedgekeurde hengsten die alle twee olympiade hebben gelopen.

Stamboom

Eigenaar Sjef Pulles en Walter Pullens

Ruiterkamp 2017

Ruiterkampen 2017

Voor de derde keer kun je dit jaar op ruiterkamp bij manege Pullens. De manege gelegen aan de rand van de Loonse- en Drunense duinen biedt je een perfecte locatie om samen met je favoriete paard een prachtige week te beleven. We organiseren activiteiten om naast het paardrijden er een prachtige week van te maken.

Wanneer: Periode 1: 16 juli t/m 21 juli 2017
Periode 2: 23 juli t/m 28 juli 2017
Waar:
Manege Pullens
van Haestrechtstraat 36a
5171 RC Kaatsheuvel
Leeftijd: vanaf 10 tot 18 jaar.
Aantal deelnemers: Max. 10 per week
Kosten:  € 295,-

Download het inschrijfformulier:

Inschrijfformulier

Gebits Actie

Gebits Actie

Gebits Actie

14 maart (vanaf 9 uur)

Alle paarden zijn 27 februari gevaccineerd tegen influenza/tetanus op manege Pullens. Tijdens het voorjaar geldt onze "Gebits Actie", waarbij we bij iedere enting het gebid van uw paard gratis controleren op problemen.

Op dinsdag 14 maart zullen wij aanwezig zijn voor deze controle en een eventuele behandeling kan dan ook direct plaats vinden.

Gemiddeld zijn de kosten van 1 behandeling 65 euro inclusief sedatie. Bij een uitgebreidere behandeling wordt dit eerst met u gecommuniceerd.

Help Nederland vooruit

Beste vrienden, vrijwilliger, ouders, kennissen en collega stichtingen die het paardrijden voor gehandicapten een warm hart toedragen,

Stichting Paardensport Gehandicapten Langstraat e.o. die hun lessen verzorgen bij onze manege, zijn geselecteerd voor de stemronde van De Help Nederland vooruit campagne.

When People say it's just a horse

Het ING Nederland fonds steunt lokale initiatieven die zich inzetten voor mensen en de maatschappij.
vanaf 9 januari 12:00u kunt u op onze stichting stemmen en zo helpen om aan zoveel mogelijk stemmen te komen. Het aantal stemmen bepaalt uiteindelijk de hoogte van de donatie die we krijgen.

Van 9 tot en met 30 januari kan heel Nederland stemmen op één van de geselecteerde initiatieven via de speciale stempagina:

www.helpnederlandvooruit.nl

Per e-mailadres kan er 1x gestemd worden.

Ze moeten minimaal 50 stemmen hebben om in aanmerking te komen. Zouden wij u dan ook mogen vragen om op ons te stemmen? Dit zouden zij heel erg waarderen.

Alvast bedankt voor de genomen moeite.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SPG Langstraat e.o. en manege Pullens

Jeugd dressuur Manege Pullens

Jeugd dressuur Manege Pullens December

Zondag 18 december vanaf 10:00

Opgeven via instructeur/trice in de les

Kleding:

 • Witte/Beige of zwarte rijbroek.
 • Zwart ruiterjasje of trui.
 • Witte handschoenen.
 • Rijlaarsen

Inschrijfgeld:

 • 1 uur van de leskaart.

Starttijden:

Aanwezig:

 • 15 minuten voor de starttijd aanwezig zijn.

Lokatie

 • Paardensportcentrum Manege Pullens
  Van Haestrechtstraat 36a
  5171 RC Kaatsheuvel

Contact

Openingstijden

Maandag-Vrijdag 08:00u - 01:00u
Zaterdag 08:00u - 20:00u
Zondag 08:00u - 17:00u