Grote Clubactie 2018

Waalwijk, 15 september 2018 - Vanaf vandaag verkopen de ruiters van SPG langstraat loten van de grote Clubactie. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat. Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.  

Superlot

Zoals elk jaar is er dit jaar ook weer de mogelijkheid om een superlot te kopen. Het superlot kost 150 euro en dan maakt u 50x kans op een mooie prijs en wij maken als club maken dan kans op een groot feest t.w.v. € 5000,-. Voor meer informatie over dit superlot kunt u zich melden bij één van de bestuursleden of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Online verkoop

Komt u de ruiters niet tegen, maar wilt u alsnog een lot? Dan kan dat online via de speciale SPG Langstraat Club pagina via https://clubactie.nl/actie/SPGLangstraat

Steunt SPG langstraat e.o.? Ze kunnen het hard gebruiken.

https://clubactie.nl/actie/SPGLangstraat

Afdrukken